Kylpyhuoneen kevennys -kampanjan säännöt

LV järjestää 23.4. – 16.6.2019 kilpailun, jossa osallistujien kesken arvotaan viisi (5) 100 euron lahjakorttia sekä LV-tuotepalkintoja.

1. Kampanjan järjestäjä

LV / Berner Oy, Hitsaajankatu 20–24, 00810 Helsinki

2. Kampanjan alkamis- ja päättymispäivä

Kampanja alkaa tiistaina 23.4.2019 ja päättyy sunnuntaina 16.6.2019

3. Kampanjaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua LV:n kampanjasivulla osoitteessa http://www.sopivastivahemman.fi/. Osallistuja täyttää yhteystietonsa osallistumislomakkeeseen sekä liittää mukaan kaksi kuvaa kampanjan ohjeistuksen mukaisesti. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kampanjan järjestelyjen kanssa. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä mukaan arvontaan sellaisia osallistujia, joiden lähettämät kuvat ovat

4. Arvonnan suorittaminen

Kilpailun voittajat arvotaan viikon 25 aikana. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

5. Palkintojen toimitus

Palkinnot toimittamisesta sovitaan voittajien kanssa henkilökohtaisesti.

6. Kampanjan palkinnot

Kampanjan palkintoina arvotaan viisi (5) 100 euron arvoista lahjakorttia. Lisäksi arvotaan LV-tuotepaketteja (yhden tuotepaketin arvo n. 15 euroa). Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

7. Muut ehdot

Kampanja-aikana lähetettyjä kuvia voidaan jakaa LV:n sosiaalisen median kanavissa. Kuviin ei liitetä osallistujia yksilöiviä tietoja. Osallistumalla kampanjaan annat luvan kuvien käytölle.

8. Kampanjan järjestäjän vastuu

Berner Oy vastaa tähän arvontaan liittyvistä vaatimuksista enintään arvonnan kohteena olevan palkinnon määrällä. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

9. Säännöt

Nämä kampanjan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan sääntöjä. Kampanjan järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa kampanjan sääntöjä kampanja-aikana.

Etkö löydä etsimääsi tietoa?

Voit kysyä neuvoa asiakaspalvelustamme.

Miksi LV on vähemmän?

Jokainen LV-tuote on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Merkkinä tästä tuotteillamme on Allergiatunnus. Iholle hellävaraiset LV-tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita tai väriaineita ja ovat siksi turvallisia ihan jokaiselle.